Saturday, February 9, 2013

«Γαστροτουρισμός: Τροφή για Ανάπτυξη» από τον ΣΕΤΕ




Με όραμα την ανάδειξη και καθιέρωση της ελληνικής Γαστρονομίας ως έναν από τους βασικούς λόγους επιλογής της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό, η HORECA δίνει ένα σπουδαίο βήμα στον ΣΕΤΕ για την παρουσίαση των εξελίξεων πάνω στο έργο «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού». Έτσι, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της 8ης ΗΟRECA, ο ΣΕΤΕ θα πραγματοποιήσει μια ειδική εκδήλωση με θέμα «Γαστροτουρισμός: Τροφή για Ανάπτυξη», κάνετε κλικ εδώγια να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Στόχος της παρουσίασης αυτής είναι να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι σχετικά με την πορεία του project, όπως και για τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που προσφέρει η σύνδεση του Τουρισμού με τη Γαστρονομία.
H εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης και των Ξενοδοχείων, στις εταιρείες εξοπλισμού και τροφοδοσίας επισιτιστικών και τουριστικών μονάδων, καθώς και σε δυναμικές, εξωστρεφείς επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συνδέσουν το όνομά τους με τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους υπηρετούν υπεύθυνα τον Τουρισμό και τη Γαστρονομία να ανταλλάξουν ιδέες και τεχνογνωσία και μαζί να ανακαλύψουν τη δυναμική της συστράτευσης για έναν κοινό σκοπό.

No comments:

Post a Comment